415579 415579 415579 415579 415579 415579

Garmin fenix® 7 Sapphire Solar

Mineralbå

Varunummer: 240265
11 149:-
FargevariantMineralblå
Visa varianter som lista
-+
Beställningsvara (Forventet 11dagar)

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Utför alla möjliga sporter eller utomhusaktiviteter med den robusta fenix 7 Sapphire Solar GPS multisportklockan.

 


Den reptåliga Power Sapphire™-linsen för solladdning använder solens energi för att förlänga batteritiden – driver avancerade träningsfunktioner, sportappar, hälsoövervakningssensorer och mer.

 

  • Upplev oöverträffad batteritid med solcellsladdning.
  • Pulsmätning på handleden och pulsoximetri.
  • Behöver du en löpcoach som kan terrängen? Då bör du ta en titt på PacePro™-funktionen
  • Navigera med förinstallerade TopoActive Europe-kartor och använd den inbyggda Wi-Fi®-funktionen för att enkelt uppdatera.
  • Lyssna på fantastiska låtar med musik från handleden, utan att en telefon tynger dig.
  • Gör mer. Ladda mindre. Solarladdning ger upp till 22 dagars batteritid i smartwatch-läge.

 


INBYGGDA SPORTAPPAR
Använd förladdade aktivitetsprofiler för terräng- och banlöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf, surfing, inomhusklättring och mer.

 

ALPIN
Håll dig uppdaterad när du är ute i snön. Denna förladdade profil hjälper till att skilja mellan skidåkning och klättring. Den visar statistik specifik för antingen uppstigning eller nedstigning.

 

LÄNDSSTATISTIK
När klockan är ihopkopplad med HRM-Pro™ pulsbälte (säljs separat) kan de ge dig information om den faktiska träningsbelastningen för längdpassen.

 

FUNKTIONER FÖR SURFEREN
Gör dig redo att surfa på några vågor. fenix-klockan är kompatibel med Surfline Sessions™, som skapar en video av varje våg du surfar framför en Surfline®-kamera4. På så sätt kan du titta på dem senare med ditt Surfline Sessions-abonnemang för att se hur det gick.

 

MTB DYNAMIK
Spåra detaljerna för varje åktur med mountainbikestatistik, samt speciell svårighets- och flödesstatistik som bedömer hur svår leden är och hur smidigt du går ner, vilket ger dig en poäng som du kan försöka förbättra nästa gång.

 

HIIT Träningspass
Denna aktivitetsprofil spårar dina högintensiva intervallsessioner, inklusive AMRAP, EMOM, Tabata och anpassade sessioner. Ställ in antal varv, tränings-/vilointervaller med mera.

 

DAGLIGA FÖRESLAGNA Träningspass
Om du vill ha träningsvägledning som tar hänsyn till din kondition kan du få dagliga löp- och promenadrekommendationer baserat på din nuvarande träningsbelastning och konditionsstatus

 

VISUELL LÖPBERÄKNING
Baserat på din löphistorik och generella form ger den här funktionen dig en uppskattning av ditt tempo för den sträcka du vill springa. Trenddata visar hur din träning påverkar över tid.

 

PACEPRO™-TEKNIK
PacePro-funktionen, som är den första i sitt slag, ger dig höjdjusterad taktstyrning under löpningen.

 

CLIMBPRO-FUNKTION
Använd ClimbPro klättringsplanerare för att se realtidsinformation i nedladdade rutter om aktuella och kommande klättringar, inklusive stigning, distans och höjd samt nedförsbacke och plana sektioner.

 

PRESTANDA MÄTNINGAR
Visa avancerad träningsstatistik som tävlingsdynamik, värme- och höjdjusterad VO2 max, justering för terränglöpning, återhämtningsrådgivare och mycket mer.

 

UTHOLDNING I REALTID
Använd denna uthållighetsdata för att spåra och hantera dina ansträngningar – och undvik att överanstränga dig i början av din löptur eller cykeltur.

 

RÅDGIVARE FÖR ÅTERBETALNING
Efter varje träningspass låter återhämtningstiden dig veta när du är redo för ett nytt, hårt träningspass. Den tar till och med hänsyn till träningsintensitet och faktorer som stress, daglig aktivitet och sömn.

 

 


  
Recensioner
Frågor & svar
Support
415579