408387 408387 408387 408387 408387

Garmin GPSMAP 66sr

Handhållen GPS

Varunummer: 237890
5 399:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Garmin GPSMAP 66sr, handhållen GPS med karta gör det enkelt att hålla kursen och komma fram säkert. Handhållen enhet med flerbandsteknik/GNSS, sensorer och TopoActive Europe-kartor.

 

  • Stor, solljusvänlig färgskärm.
  • Flerbandsteknik och utökat GNSS-satellitstöd visar dig vägen i utmanande miljöer.
  • Kartor som är lika vackra och detaljerade som en bild - utan något abonnemang.
  • Se bergstoppar och dalar tydligt med TopoActive Europe-kartor.
  • Aktivt väder är som att ha din egen personliga väderrapport med dig på varje resa*.
  • Utforska mer med upp till 36 timmars batteritid i GPS-läge och upp till 450 timmar i expeditionsläge.

 


Utökat GNSS-SUPPORT
Flerbandsteknik och utökat GNSS-stöd (GPS, GLONASS, Galileo, QZSS och IRNSS) säkerställer optimal spårning i svår terräng och tät skog.

 

ABC-SENSORER
Navigera på alla spår med ABC-sensorer, inklusive en höjdmätare för höjddata, en barometer som övervakar vädret och en 3-axlig elektronisk kompass.

 

BIRDSEYE SATELLITBILDER
Ladda ner högupplösta, fotorealistiska kartor till din enhet utan något årsabonnemang. Hitta stigar på ett enkelt sätt, välj positioner, hitta parkeringsplatser, skapa waypoints med mera.

 

FÖRPROGRAMMERADE TOPOAKTIVA EUROPAKARTOR
Förprogrammerade TopoActive Europe-kartor ger dig en detaljerad översikt över vägbara gator och stigar, vattendrag, naturegenskaper, kulturlandskap, byggnader och mer.

 

AKTIVT VÄDER
När du kopplas ihop med en kompatibel smartphone kan du få väderprognosinformation i realtid och väderradar så att du kan hålla dig uppdaterad om förhållandena runt omkring dig.

Redo för äventyr

 

ROBUST
Denna handhållna enhet är gjord enligt militära standarder för motståndskraft mot temperatur, stötar och vatten (MIL-STD-810G) och är till och med kompatibel med nattglasögon.

 

LED-FLICKTA
GPSMAP 66-serien hjälper dig att hålla din utrustning till ett minimum med en inbyggd LED-ficklampa som kan användas för att ringa efter hjälp.

 

GEOCACHING
Få automatiska cacheuppdateringar från Geocaching Live, inklusive beskrivningar, loggar och tips. När enheten är ansluten via Wi-Fi®-teknik eller till Garmin Connect-appen laddas varje sökning upp till din Geocaching.com-profil.

 

GARMIN EXPLORE™-APP
Planera, granska och synkronisera waypoints, rutter och spår med Garmin Explore-appen och webbplatsen. Du kan till och med granska genomförda aktiviteter medan du fortfarande är ute på fältet.

 

BATTERI-LIV
Ett internt uppladdningsbart litiumjonbatteri ger upp till 36 timmars batteritid i GPS-läge och tre veckor i expeditionsläge.

 

För mer information följ länken 

https://www.garmin.com/sv-SE/p/707627/pn/010-02431-01#specs

 

Innehåll i kartongen

  • GPSMAP 66sr
  • USB-kabel
  • Karbinhake
  • Dokumentation

 

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
408387