408384 408384 408384 408384 408384 408384 408384

Garmin GPSMAP 66i

Handhållen GPS

Varunummer: 237889
7 449:-
-+
2 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Garmin GPSMAP 66i, handhållen GPS med karta gör det enkelt att hålla kursen och komma fram säkert.

 

 

MULTI-GNSS STÖD

Få tillgång till flera globala nätverksatellitsystem (GPS och GLONASS) för att spåra i mer utmanande miljöer än med enbart GPS.

 

ABC-SENSORER
Navigera på alla spår med ABC-sensorer, inklusive en höjdmätare för höjddata, en barometer som övervakar vädret och en 3-axlig elektronisk kompass.

 

BIRDSEYE SATELLITBILDER
Ladda ner högupplösta, fotorealistiska kartor till din enhet utan något årsabonnemang. Hitta stigar på ett enkelt sätt, välj positioner, hitta parkeringsplatser, skapa waypoints med mera.

 

FÖRLASTADE TOPOAKTIVA EUROPAKARTOR
Förladdade TopoActive Europe-kartor visar dig bergstoppar, parker, kustlinjer, floder, sjöar och geografiska punkter.

Håll kontakten med inReach-teknik

 


TVÅVÄGS MEDDELANDE FUNKTION
Byt textmeddelanden med nära och kära, lägg upp något på sociala medier eller kommunicera från inReach till inReach i fält. Kräver ett satellitabonnemang.

 

INTERAKTIVA SOS-AVISNINGAR
Om en nödsituation inträffar kan du skicka en interaktiv SOS-varning till GEOS, Garmin-drivet International Emergency Response Coordination Center (IERCC) med ett professionellt 24/7 globalt övervakningscenter (satellitabonnemang krävs).

 

POSITIONSDELNING
Spåra din position och dela den med dem hemma eller ute på fältet. De kan se dina framsteg eller hitta din enhet för att få din GPS-plats och mer. Kräver ett satellitabonnemang.

 

100 % GLOBAL IRIDIUM® SATELLITNÄTVERK
Istället för att förlita sig på mobiltäckning, sänds dina meddelanden, SOS-varningar och spårning nu via det globala Iridium-satellitnätverket. Kräver ett satellitabonnemang.

 

VALFRITT INREACH-VÄDERINFORMATION
Använd inReach-anslutningen för att få detaljerade väderuppdateringar på din GPSMAP 66i eller en kompatibel enhet parad med GArmin Explore™-appen. Begär väderprognoser för din nuvarande plats, waypoints eller destinationer på din rutt.

 

AKTIVT VÄDER
När enheten är ihopkopplad med en kompatibel smartphone kan du få väder- och väderradarinformation i realtid, så att du alltid är medveten om din omgivning.

Redo för äventyr.

 

GJORT FÖR ÄVENTYR
Denna handhållna enhet är gjord enligt militära standarder för motståndskraft mot temperatur, stötar och vatten (MIL-STD-810G) och är till och med kompatibel med nattglasögon.

 


LED-FLICKTA
GPSMAP 66-serien hjälper dig att hålla din utrustning till ett minimum med en inbyggd LED-ficklampa som kan användas för att ringa efter hjälp.

 


APPEN GARMIN EXPLORE
Planera, granska och synkronisera waypoints, rutter och spår med mobilappen och webbplatsen Garmin Explore. Du kan till och med granska genomförda aktiviteter medan du fortfarande är i fält.

 


BATTERI-LIV
Slå på expeditionsläget och få upp till 200 timmars batteritid när du använder inReach-teknik. I standardspårningsläge får du upp till 35 timmars batteritid, och enheten sparar din plats var tionde minut.

 

För mer information följ länken 

https://www.garmin.com/sv-SE/p/623975/pn/010-02088-02#specs

Recensioner
Frågor & svar
Support
408384