408354 408354 408354 408354 408354 408354 408354 408354 408354 408354

Garmin fenix® 6X Pro Solar

GPS-klocka, kabongrå DLC titan

Varunummer: 237879
10 599:-
-+
Beställningsvara (Forventet 9dagar)

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Garmin fenix® 6X - Pro Solar Carbon Grey DLC Titanium med Black Strap är en premium GPS-multisportklocka med tempovägledning, pulsmätning i handleden, pulsoximetri, routbara kartor och musik och mycket mer.

 

 

KVALITETSDESIGN
Den robusta och sofistikerade designen har en skärm på 1,4? vilket är 36 % större än tidigare fenix-modeller. Den är testad enligt militära standarder för motståndskraft mot värme, stötar och vatteninträngning.

 

PREMIUMMATERIAL
Anpassa utseendet så att det passar din livsstil genom att lägga till en mängd olika QuickFit-remmar till den exklusiva diamantliknande kolfiber (DLC) eller titanbelagda ramen.

Höj prestanda till en helt ny nivå.

 


SPORTAPPAR
Använd förladdade aktivitetsprofiler för längd- och banlöpning, simning, löpning, cykling, vandring, rodd, skidåkning, golf och mer.

 

SKIDATA
Den här profilen kan skilja mellan skidåkning och klättring, och den visar statistik som är specifik för en uppstigning eller nedstigning.

 

XC SKI DYNAMIK
När den paras ihop med HRM-Pro™-bröstbältet (säljs separat), hjälper skidstyrkan att mäta den faktiska träningsbelastningen vid längdpass.

 

MTB DYNAMIK
Spåra detaljerna för varje åktur med mountainbikestatistik, samt speciell svårighets- och flödesstatistik som bedömer hur svår leden är och hur smidigt du går ner, vilket ger dig en poäng som du kan försöka förbättra nästa gång.

 

FUNKTIONER FÖR SURFEREN
Rid på vågen. fenix® 6X - Pro Solar Edition fungerar med Surfline Sessions™.

 

ANIMATERADE TRÄNINGSSESSIONER
Denna klocka har enkla, animerade träningspass för konditionsträning, styrketräning, yoga och pilates som du kan titta på på skärmen. Välj bland förinstallerade animerade träningspass eller ladda ner fler från vår Garmin Connect™ online-community.

 

PULSMÄTNING PÅ HANDEN
Få pulsdata1 och varnar om din puls är för hög eller för låg när du vilar. Ta reda på hur hårt ditt hjärta arbetar under aktiviteter, även under vattnet.

 

BODY BATTERY™ ENERGIMÄTNING
Optimera din kropps energireserver med hjälp av pulsvariationer, stress, sömn och andra data som mäter när du är redo att vara aktiv, eller när du behöver vila.

 

RÅDGIVARE FÖR ÅTERBETALNING
Efter varje träningspass låter återhämtningstiden dig veta när du är redo för ett nytt, hårt träningspass. Den tar till och med hänsyn till träningsintensitet och faktorer som stress, daglig aktivitet och sömn.

 

DAGLIGA FÖRESLAGNA Träningspass
Om du vill ha träningsvägledning som tar hänsyn till din form kan du få dagliga löp- och promenadrekommendationer baserat på din aktuella träningsbelastning och konditionsstatus.

 

BATTERI MED SOLCELLLADDNING
Få upp till 21 dagars batteritid i smartwatch-läge med ytterligare tre dagars solcellsladdning3 och 15 timmar i GPS-läge med musik, plus ytterligare en timmes solcellsladdning3.

 

PACEPRO™-TEKNIK
En unik PacePro-funktion som ger dig höjdjusterad taktstyrning under löpningen.

 

GOLFBANOR
Få tillgång till CourseView-kartor över mer än 42 000 internationella golfbanor och få knappinriktning och funktionen PlaysLike Distance.

 

HYDRATION SPÅRNING
Logga ditt dagliga vätskeintag som en påminnelse om att hålla dig hydrerad. När det automatiska målet är aktiverat ser du till och med den uppskattade svettförlusten efter en aktivitet, och ditt mål justeras därefter.

 

PRESTANDA MÄTNINGAR
Se avancerad träningsstatistik som löpdynamik1, värme- och höjdjusterad konditionsberäkning, återhämtningsrådgivare och mer.

 

MAKTKONTROLL
Se hur olika inställningar och sensorer påverkar klockans batteritid, så att du kan göra ändringar som förlänger batteritiden längs vägen.

 

AVANCERAD Sömnövervakning
Få en fullständig översikt över dina ljusa, djupa och REM-sömnstadier samt pulsoximetri-2 och andningsdata. Visa allt på en dedikerad widget som innehåller ditt stressvärde och annan information.

Mot nya höjder

 

CLIMBPRO-FUNKTION
Använd ClimbPro klättringsplaneraren för att se realtidsinformation om nuvarande och kommande klättringar, inklusive stigning, distans och höjd, på nedladdade stigar.

 

MULTI-GNSS STÖD
Få tillgång till flera globala nätverksatellitsystem (GPS, GLONASS och Galileo) för att spåra i mer utmanande miljöer än med enbart GPS.

 

ABC-SENSORER
Navigera ditt nästa spår med ABC-sensorer, inklusive en höjdmätare för höjddata, en barometer som övervakar vädret och en 3-axlig elektronisk kompass.

 

PULSOXIMETERSENSOR
En pulsoximetrisensor2 används för att mäta hur väl din kropp tar upp syre. Detta kan användas för höjdacklimatisering och sömnövervakning.

 

ANDNINGSSPÅRNING
Se hur du andas under hela dagen, när du sover och under andningsövningar och yogaaktiviteter.

 

EXPEDITIONSLÄGE
Gå långt mellan varje ny laddning. Expeditionsläget, en GPS-referens med mycket låg strömförbrukning, varar i flera veckor.

 

TOPOGRAFISKA KARTOR OCH SKIDKARTOR
Använd topografiska kartor för att säkert navigera i dina äventyr. Visa spårnamn och svårighetsgrader för mer än 2 000 internationella skidorter.

 

RUNDTUR RUT
Ange en sträcka du vill resa och få rekommenderade rutter som t.ex

tar dig tillbaka till startpunkten. Trendline™ popularitetsrutt hjälper dig att hitta de bästa lokala rutterna.

 

DETALJERAD NAVIGATION
Följ en rutt eller spår med detaljerade vägbeskrivningar som låter dig veta innan nästa sväng.

Trådlöst ansluten.

 


SMARTA NOTISER
Ta emot e-postmeddelanden, sms och aviseringar på din klocka när den är ihopkopplad med en kompatibel enhet.

 

GARMIN PAY
Hoppa enkelt över köer med Garmin Pays kontaktlösa betalningslösning. Hitta banker som stöder deltagande leverantörer.

 

SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER
Om du känner dig osäker, eller om din klocka upptäcker att en incident har inträffat, skickar assistans- och händelsedetekteringsfunktioner3 din plats till nödkontakter.

 

CONNECT IQ™ STORE
Ladda ner anpassade urtavlor, lägg till datafält och skaffa appar och widgets från Connect IQ-butiken.

 

MUSIKKÄCKAR
Lagra upp till 2 000 låtar eller få tillgång till förinstallerade streamingappar från kompatibla tjänster

 

För mer information följ länken 

https://www.garmin.com/sv-SE/p/641375#specs

 

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Support
408354