403910 403910 403910 403910 403910 403910 403910 403910

Garmin Striker Cast gps enkelt ekkolodd

Brukervennlig ekkolodd for sportsfiskere

Varunummer: 236402
1 839:-
-+
20+ stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarAlternativerSupport
Beskrivning

Garmin Striker Cast GPS är ett enkelt och användarvänligt ekolod för sportfiskaren som vill kolla förhållandena över allt som går att fiska. Fungerar i både salt- och sötvatten, och även för isfiske. Har även GPS för anpassade kartor.

 

  • Enkelt ekolod
  • Skickar till din smartphone
  • Fungerar överallt
  • GPS för anpassade kartor
  • Robust konstruktion

Strømmer direkte fra STRIKER Cast til mobiltelefonen

EKOLOD PÅ ETT ENKELT SÄTT

Lättanvänd STRIKER Cast-enhet streamar och visar ekolod via ett enkelt gränssnitt i appen. Installationen sker på ett ögonblick. Och skanningar av fisk- och strukturplatser är enkla att tolka.

TRE STEG FÖR ATT KOMMA IGÅNG

Hämta den kostnadsfria appen till Apple- eller Android-smartenheter. Para ihop den med STRIKER Cast. Nu är det dags att fiska.

I ALLA VATTEN

Ekolodet STRIKER Cast GPS fungerar i sötvatten eller saltvatten (och även för isfiske) för att visa fisk och strukturer med skarpa detaljer. Du kan även använda den för att kontrollera vattentemperaturen.

GPS FÖR EGNA KARTOR

Med inbyggd GPS kan du skapa egna Quickdraw fiskekartor med 0,3 meters konturer, så att du kan komma ihåg (och kanske dela) var du hittade den där fantastiska fiskeplatsen.

EKOLODSLÄGEN

Välj mellan lättförståeliga lägen för traditionellt 2D och realtidsbilder för isfiske, med inställningsjusteringar för förstärkning, räckvidd och mycket mer.

FISKIKONER

Om du vill göra det ännu enklare att använda ekolodet aktiverar du fiskikonerna så att du kan visa grafiska bilder av fiskobjekt och deras djupavläsningar, så att du vet exakt var du ska släppa linan.

Kvalitet som gör skillnad.

ROBUST KONSTRUKTION

Den här tåliga och lätta ekolodsenheten är byggd för att hålla och lätt att kasta med en testvikt på 9 kg eller högre fiskelina. Den är också vattentät enligt IPX6- och IPX7-standarder.

SMART STRÖMFÖRSÖRJNING

För att spara på batteriet slås STRIKER Cast automatiskt på när det flyter i vatten – och stängs av när det inte är det.

FÖRLÄNGD BATTERITID

Hur länge kan du fiska? Med det interna, USB-uppladdningsbara batteriet kan vara ute i över 10 timmar mellan laddningarna1.

1Batteritiden kan variera beroende på hur enheten används.

Apple är ett varumärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder. Android är ett varumärke som tillhör Google LLC.

 

För mer information följ länken

https://www.garmin.com/sv-SE/p/665274/pn/010-02246-02#specs

 

 

I lådan

 

  • STRIKER™ Cast GPS
  • Bärväska
  • Lanyard (sex meter)
  • USB-laddningskabel
  • Dokumentation

 

 

 

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Alternativer
Support
403910