403907 403907 403907 403907 403907 403907 403907 403907 403907 403907

Garmin Striker 4 med svinger

Bransjeledende ekkoloddteknologi

Varunummer: 236401
1 819:-
-+
3 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarAlternativerSupport
Beskrivning

Garmin Striker 4 är ett ekolod som gör det lättare än någonsin att hitta fisk och låter dig markera dina favoritfiskeplatser så att du enkelt kan hitta din drömfiskeplats nästa gång.

 

Striker-serien stöder inte kartmarker, men du kan skapa dina egna kartor och dela dem med andra.

 

  • Lätt att hantera
  • 4,3" färgskärm
  • Med svängar
  • CHIRP-givare (77/200 kHz)
  • Mycket känslig inbyggd GPS


Lättare att hitta fisk med Striker 4


Med STRIKER 4-ekolodet är det lättare än någonsin att hitta fisk. Markera och återvänd till favoritplatser, båtramper och bryggor, och dela dina bästa waypoints och rutter med andra STRIKER- och echoMAP™-kombinationer. Smooth Scaling™-grafiken ger oavbrutna bilder när du växlar mellan olika djupskalor. Om du spola tillbaka ekolodshistoriken kan du bläddra genom gamla ekolodsbilder för att markera waypoints som du glömt att markera tidigare.

 

Ekolodet har även inbyggt scope och visning av hastighetsdata. Inkluderar tilt-/svängfäste, CHIRP-givare (77/200 kHz) och monteringsutrustning och kabel för akter- och stödbensmotor. Om du vill ha en högpresterande CHIRP bör du köpa GT8- eller GT15-givaren (båda säljs separat).

 

Upplev klarheten hos CHIRP sterndrives


STRIKER 4 inkluderar en Garmin aktergivare (77/200 kHz), som ger större klarhet och detaljer för fisk och struktur än traditionella 77/200 kHz givare.
Istället för att bara sända en frekvens, sänder CHIRP en kontinuerlig våg av frekvenser som rangordnas från låg till hög. Frekvenserna tolkas sedan individuellt när de kommer tillbaka. Eftersom frekvenserna ger mer information kan CHIRP-ekolodstekniken skapa tydligare fiskebågar med större målseparation.

Du kan även uppgradera till högpresterande Garmin CHIRP-teknik, som ger dig kristallklara ekolodsbilder med ännu bättre målseparation och upplösning på både grunt och djupt vatten. Bottenkonturer är mer synliga, även i hög fart, och signalbrus kan dämpas på större djup för att ge en mer exakt tolkning av vad som finns under båten. Detta ger bättre fiskemöjligheter.

Opplev klarheten med CHIRP 1 Opplev klarheten med CHRIP 2

 

Markera dina favoritfiskeplatser med högkänslig GPS


Till skillnad från vanliga ekolod har STRIKER ekolod inbyggd högkänslig GPS som hittar din position snabbt och exakt och sedan bibehåller din GPS-position oavsett var du befinner dig på vattnet. Vad som är ännu viktigare är att det låter dig markera ställena där du får snacks, så att du kan gå tillbaka till dem senare. Du kan också markera kajer, båtramper och andra platser. Du kan gå tillbaka när som helst genom att följa rutten du skapade på skärmen.

 

 

Enkel navigering med hjälp av kartor med waypoints


Enkel navigering med hjälp av kartor som har waypoints (referenspunkter) eftersom ekolodet i STRIKER-serien inkluderar högkänslig GPS kan du se din position i förhållande till de waypoints du har markerat. Använd kartan med waypoints för att enkelt visa, markera och navigera till exempelvis vegetation och bryggor. Det kan också hjälpa dig att hitta tillbaka till båtrampen.

Enkel navigering ved hjelp av kart med veipunkter

 

Se din hastighet på skärmen


Du kan snabbt och enkelt se din båts hastighet på displayen på STRIKER-ekolodet. Det är ett bra verktyg för att visa dig om du trollar i rätt hastighet för betet du använder och för en viss fiskart. Den kan också tala om för dig om du kör i rätt hastighet i områden med hastighetsbegränsningar.

Se hastigheten din på skjermen

 

Fiska vertikalt med inbyggt sikte


STRIKER ger dig både ekolod och scope i en och samma enhet. För stillastående fiske, till exempel pimpelfiske eller pilkning efter röding, visar den inbyggda kikaren om botten är fast eller lerig, jiggen eller betet och vilket djup fisken befinner sig på när den simmar in i ekolodsområdet. Du kan till och med se hur högt du håller jiggen och om fisken simmar mot den eller bort från den.

Fisk vertikalt med innebygd skop

 

Ta med dig ekolodet överallt


Du kan köpa ett bärbart kit för att skydda och transportera ditt STRIKER GPS-ekolod. Detta är mycket användbart för isfiske och användning i en kajak eller kanot. Den innehåller ett förseglat uppladdningsbart batteri med laddare, inbyggd hantering och förvaring av givarkabel och givarfäste med sugkopp och dubb.

 

OBS! Denna produkt är ett ekolod som inte stöder externa sjökort och fungerar inte som sjökortsplotter.

 

För mer information följ länken

https://www.garmin.com/sv-SE/p/528812/pn/010-01550-01#specs


 

Innehåll i kartongen

  • STRIKER 4
  • Gungor med dubbelbalk
  • Motorfäste för akter eller dvärg
  • Luta/rotera fäste
  • Kraftledning
  • Dokumentation

 

Recensioner
Frågor & svar
Alternativer
Support
403907