369378 369378 369378 369378 369378

Garmin fenix® 6 – Sapphire Edition 47mm

GPS-klocka, kolgrå DLC med svart rem

Varunummer: 224942
8 299:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Mer om Fenix 6X Sapphire från Garmin

 

Fenix® 6X Sapphire från Garmin är en sportklocka med GPS och extra stor skärm som är tydlig även i starkt solljus. I klockan ingår också pulsmätning vid handleden, pulsoximetri, vägledning kring ditt tempo, kartor som visar din rutt, musik och mycket mer.

 

Med en extra stor skärm på 1,4 tum som är 36% större än tidigare fenix®-modeller och läsbar i solljus kan du på Fenix 6X Pro med GPS addera kartor, musik och mer till dina träningspass. Den har träningsstatus, löpnings-/cyklingsdynamik och anpassade beräkningar av VO2 Max utifrån din omgivning. Unik PacePro™-funktion som ser till att din tempostrategi håller sig på rätt spår genom att ge lutningsanpassad vägledning på löpturen. Den här mångsidiga klockan är utformad att bäras hela dagen och levereras med förinlästa TopoActive-kartor över Europa och skidkartor för fler än 2 000 skidorter över hela världen. Andra höjdpunkter är bland annat förbättrad pulsmätning vid handleden, smartaviseringar, pulsoximetriavkänning, Garmin Pay™ kontaktlösa betalningar och mer. Med anpassningsbara strömhanteringslägen kan du se och styra hur olika inställningar och sensorer påverkar batteritiden. Samma kvalitet och hållbarhet som reptåligt safirglas.

 

Egenskaper för Fenix 6X Sapphire:
GPS: Ja
Optisk pulsmätare: Ja
Pulsband ingår: Nej

 

 

 

89

 

Garmin är en världsledande leverantör av användarvänliga produkter inom GPS-navigation. Hos Outnorth hittar du ett stort utbud av navigeringsutrustning för alla sorters utomhusaktiviteter, sport och äventyrssammanhang. Håll koll på löpträningen genom avancerad data från en träningsklocka eller hitta rätt på fjället med GPS i olika former. Planera, analysera och dela med dig av dina prestationer. Med Garmin får du trygghet och säkerhet vid alla dina aktiviteter utomhus – njut av turen!

 

Mer från Garmin

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
369378