441034 441034 441034 441034 441034

G. Loomis NRX+ Spey & Switch 13'3" #7

Tvåhands flugspö 4-delat

Varunummer: 248718
10 583:-Kampanjpris
12 599:-Ordinarie pris
-+
1 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

G. Loomis NRX+ Spey & Switch

G. Loomis NRX+ Spey & Switch är spön som passar den nödigaste sportfiskaren som fiskar under alla fyra årstiderna och som möter en mängd av svåra situationer. Allt från olika höga och låga vattennivåer, grumligt eller klart vatten och omväxlande vindriktning är bara några av de kända faktorer som tvåhandsflugfiskare regelbundet måste övervinna.

 

Det är svårt nog att lyckas skapa det perfekta kastet under perfekta förhållanden. Ta kontroll och erövra vanliga variationer med fint balanserade fiskeredskap som är utformade för att förbättra effektiviteten under varierande fiskeförhållanden. Oavsett vilket linsystem som används utvecklades dessa anpassningsbara åtgärder på nrx+ för att öka prestandan, förbättra sportfiskarens egenskaper och maximera flexibiliteten. Detta är G.Loomis mest avancerade konstruktion hittills, NRX+ SPEY ger kraft, linhastighet och stabila spöringar i de kast som förväntas av moderna tvåhandsspön, utan att kompromissa med "känsla" och finess genom varje steg i kastet.

 

Dynamisk Recovery Technology

Dynamic Recovery Technology är ett system med flera element. Loomis helt nya Mega Modulus+ grafitmatris och GL8-hartssystem, i kombination med branschens mest avancerade kompositdesignprocess, skapar tydliga åtgärder med smidig och snabb återvinning. Nyckeln till att uppnå dessa prestandaegenskaper är ett nytt sätt att tänka på G. Loomis Multi-Taper Design-teknik. Traditionellt används för att förbättra hållbarhet och kastvikt, G. Loomis designteam utvecklade en metod för att använda en liknande process för att förbättra lastbärande egenskaper och effektivitet i kasten. Detta förlänger kraften och återhämtningen "sweet spot", vilket ger prestanda med känsla oavsett kastavstånd.

 

Multi. Taper Design

Multi. Taper Design Sedan 1982 har G. Loomis tänjt på gränserna för tillverkningsteknik, materialinnovation och produktdesign. Det är därför G. Loomis flugspö ger överlägsen prestanda, vilket ökar sportfiskarens fiskeupplevelse och effektivitet vid vattnet. Även om det finns otaliga exempel på denna filosofi i praktiken, är det särskilt en teknik som inkapslar G. Loomis strävan att bygga de mest avancerade spöna i världen med: Multi-Taper Design. Multi-Taper Design beskrivs bäst som en serie "mikro-avsmalningar" inom spöets totala avsmalnande. Denna unika, egenutvecklade process gör det möjligt att använda mer material vid potentiella brytpunkter och mindre material någon annanstans. För att uppnå detta producerade G. Loomis ett anpassat rullbord för tillverkning av spödelar ... och det är det enda som finns idag. Resultatet är utvecklingen av en katalog över exakt definierade åtgärder som skapar en perfekt balans mellan hållbarhet och prestanda.

 

NRX Matrix

Kärnan i perfektion. Med hjälp av Mega-modulmaterial med otrolig hållbarhet och det mest avancerade proprietära GL7 Resin System är spön byggda på NRX-matrisen de lättaste, mest känsliga traditionellt konstruerade kolfiber spöna som någonsin tillverkats av G. Loomis.

 

Sportfiskare kan lätt känna skillnaden mellan flugor och krokar som drar över sand, grus och sten på vattendjup över 60 fot. Grafiten och komponenterna som används för att konstruera dessa spön kommer till liv, vilket gör att flugfiskaren kan vara säker på att de har rätt verktyg för jobbet samtidigt som de överträffar alla förväntningar.

 

SIC Titanium Stripper + Titanium Recoil Snake

Den perfekta kombinationen av styrka, viktbesparingar och spöringar. Medan de ultralätta titanspöringarna ser ut som en del av en traditionell spöring, är den extra fördelen med flexibilitet en bra försäkring när du förvarar dina spön i en båt eller på väg till fiskeplatsen.

 

  • Hårda spöringar i krom
  • Titanium SiC Stripper guide
  • AAA kork handtag
  • Specialanpassat rullfäste i aluminium
  • Handgjort i Woodland, Washington,

 

Lev. varenr. Modell Lengde Aksjon Stangdeler Klasse Håndtak type Håndtak materiale
12828-01 NRX+ 7133-4 13'3" / 404cm Rask 4-delt #7 A-type Kork
12829-01 NRX+ 8133-4 13'3" / 404cm Rask 4-delt #8 B-type Kork
12830-01 NRX+ 9133-4 13'3" / 404cm Rask 4-delt #9 B-type Kork

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
441034