434917 434917 434917 434917 434917

G.Loomis IMX-Pro Spin Jig 842S

7' 4-12g

Varunummer: 246683
3 499:-
-+
3 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

G.Loomis IMX Pro Spin Jig

G.Loomis IMX Walleye Universal 2-delat haspelspö. Det ultimata målet med den nya IMX-serien av stavar är att förse den seriösa konkurrensen och sportfiskaren med ett brett utbud av högpresterande, teknikspecifika stavar.

 

Tomma klingor har försetts med Komponenter som är utformade för att uppnå maximal komfort med subtilt avsmalnande bakre grepp för att ge dig den delade känslan med full greppkomfort. Dessa spön är ett märkbart steg över, inte bara E6X, utan alla tidigare generationer av IMX!

 

När tillverkningsprocesser och material förbättras har vårt mantra varit och kommer alltid att vara att bygga det bästa spöet vi kan göra, med tanke på den prestandanivå vi vill uppnå. Denna nya IMX-PRO-serie är ett bra exempel. Det är en blandning av innovation i design och högteknologiska material som gör att vi kan skapa ett spö som svarar snabbt, laddas effektivt och ger mer känslighet än någon IMX-spö de någonsin har tillverkat.

 

Allt börjar med ett helt nytt material med hög modul och hög prestanda, vilket skapar stavar med samma kraft och styrka med mindre material, vilket resulterar i viktbesparingar på så mycket som 18% jämfört med liknande modeller i E6X. Att uppnå detta utan att offra styrka eller kraft är en stor fördel för sportfiskaren.

 

Noggrannhet och känsla kombineras alla med den nya IMX-PRO-serien för att ge den seriösa sportfiskaren maximal njutning, liksom en enorm konkurrensfördel! Dessa spön är ett steg över allt vi någonsin har gjort på IMX-prestandanivå, och en som säkert kommer att göra dig till en mer framgångsrik fiskare. IMX-PRO... en sann uppenbarelse i Abborrspön med den kvalitet och prestanda du förväntar dig av G.Loomis! Modell, längd, kastvikt, antal delar

 

 

Modell Lengde Kastevekt Deler
G.Loomis IMX Pro Spin Jig 783S 6'6'' 6-20g 1
G.Loomis IMX Pro Spin Jig 842S 7'0" 4-12g 1


 

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
434917