BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Frödin TTT Nobody-serien är en flugserie som har haft en viss vikt knuten till Frödins FITS Tungsten Turbo Tube TTT. TTT är den enkla, effektiva och hållbara lösningen. Det kommer både att tillföra lite tyngd och öppna upp flugan och ge en fantastisk bred, snyggt simprofil.

Flugan fiskas loss på ledaren framför ett kort rör som fäster kroken. Frödin rekommenderar och föreslår att du fiskar med en medium FITS-slang som krokhållare och kropp. Variera längden och färgen på slangen så får du ett smidigt och enkelt sätt att fiska en modern, genomskinlig och extremt effektiv fluga.

 

Detta är den nyaste familjen i Frödin Designs flugsortiment. Inbunden på det nya FITS Tungsten Turbo-röret; "TT".

 

Många flugbindare, inklusive Frödin själv, har genom åren experimenterat med korta rör med vikt, fiskat med frihängande krokar. Laxkungen Roger Ahlfors och Frödins nära vän Håkan Norling är båda pionjärer inom denna teknik.

 

  • Bred genomskinlig profil
  • Volfram turborör och mikroturbokon
  • Fiskade med lös krok
  • Många möjliga färgkombinationer
  • Vikt livlig simmare

 


Frödin Flies TTT Nobody Series Black Green Helmet
Denna svartgröna fluga är nu, efter mer än 20 år, en riktig favorit för Mikael Fråodin och många av hans vänner. En klassisk kombination som i denna viktade version sannolikt kommer att få mönstret att fortsätta fånga stor fisk. Frödin fiskar den med en M eller S fl. chartreuse PASSAR som styrrör. På den klara floden på den molniga dagen kan den göra mirakel.

 

Frödin Flies TTT Nobody Series Flood fluga
För de flesta är översvämningsflugan en aggressivt färgad fluga. En fluga designad för att synas även i det smutsigaste vattnet. Ingen flugask är komplett utan ett mönster som syns även under de svåraste förhållanden. Men underskatta inte denna fluga för att bara fungera under dessa förhållanden. Flugan ger ibland fina fångster även i enbart tefärgat vatten. Den aggressiva orange färgen på flugan borde förmodligen fiskas mer under fler förhållanden. Med en djärv profil och orange djungelkuk är det en supersexig fluga - det är säkert!

 

Frödin Flies TTT Nobody Series Highlander
Detta är ett av Mikael Frödins mönster med starkt klassiskt inflytande. Förr i tiden fiskade Fråodin mycket på Green Highlander. Numera är det här hans solskensversion. En modern dödlig solskensfluga. Botten med silver, guld eller fl. chartreuse PASSAR som styrrör. Fiska den i det vita vattnet där fisken gömmer sig för solen, fiska den snabbt och var beredd på snabba tillslag.

 

Frödin Flies TTT Nobody Series In Flames
När floden får lite färg vill du att våra flugor ska göra detsamma. In Flames är Mikael Frödins högvattenfluga nummer ett. Fiskat djupt är TTT perfekt. TTT-versionen fiskar hn med fl. orange eller fl. magenta FITS styrrör eller för att tona ner det till en fluga för bara lite färgat vatten, eller på de magiska höstdagarna fiska den med ett svart styrrör.

 

Frödin Flies TTT Nobody Series Mikkeli Blue
Den speciella nattflugan som härstammar från mäktiga Alta, baserad på de färger som håller längst innan de alla blir grå. Denna version på vår Mikkeli ger en djärv profil och du varierar den genom att använda svart eller fl. magenta FITS styrrör. Personligen älskar Mikael Frödin den lila metallicfärgen. När ljuset bleknar faller ögonen på i fluglådan.

 

Frödin Flies TTT Nobody Series Moonshine
Den gulaktiga flugan blir allt mer populär. Det här komplexa mönstret har varit ett hemligt vapen i lite grumligt vatten, men fungerar bra på en solig dag med bara en liten nyans på vattnet. Våga även byta den orange flugan i färgat vatten till en Moonshine, det har fungerat bra. Mikael Fråodin brukar fiska dem ganska små, men en tung 9 cm kan göra underverk i hårt vatten. Fiske TTT gör att vikten hjälper till att sträcka ut kroken och flugan blir supereffektiv då den pilar iväg så fort den träffar vattenytan.

 

Frödin Flies TTT Nobody Series Nasty Banana
Det grön-gula alternativet på den humusfärgade floden är ett säkert kort. Många versioner av detta koncept har prövats. Mikael Frödin föredrar denna något mer än den brunaktiga olivsidan, den är diskret men väl sedd. Frödin fiskar den med guldspetsade FITS-rör, men även med svart eller brons. Han jag föredrar att fiska dem ganska små, sällan över 6-8 cm. På TTT är de lätta att ansluta och få rätt profil.

 

Frödin Flies TTT Nobody Series Pahtakorva
Mikale Fråodins första fisk på stora TTT kom från Alta som vägde 16 kg (36 lbs), det var en stark fantastisk fisk. I mungipan satt TTT Pahtakorva. En dag senare 17 kg (38 lbs)! Pahtakorva på TTT visade sig vara en fantastisk kombination. TTT kan fiskas på så många ställen. På en lätt lina kommer den lilla storleken att fiska ganska högt och den stora ger lite extra djup till sänket. Mikael Frödin varierar styrröret mellan svart, brons och annat. orange PASSAR.

 

Frödin Flies TTT Nobody Series Sill


En liten sill på en flytlina är en dödlig solskenskombination. TTT-versionen gör det möjligt att söka i det snabba vattnet. På en blå flod är

sillen gillar den bästa och jämna klara vattenfärgen. Frödin fiskar den med silver, klar, glöd eller kanske är det bäst med fl. blå FITS styrrör.

 

Frödin Flies TTT Nobody Series The Witch
Denna "onda" lilla häxfluga kommer från Black Green Helmet, men är lite mer av en solskensfluga för den klarare floden. Mikale Frödin fiskar den som en vanlig standardfluga på den grönaktiga floden. The With har varit bra och levererat bra fiske och stor fisk. Frödin varierar flugan från fl. chartreuse till svart FITS styrrör eller varför inte prova en i fl. gul.

 

Frödin Flies TTT Nobody Series Willie Gun
Den brittiska standarden för TTT är en allmän fluga för det whiskyfärgade vattnet (låter bättre än tefärgat vatten). Mikael Fråodin föredrar det en molnig dag och att variera styrröret till fl. orange eller fl. gul PASSAR från svart och den kommer att fungera i lite mer färgat vatten. Lägg till en guldkrok och du har en fluga för ganska läskiga förhållanden. Ett överflöde i många floder.

 

Frödin Flies TTT Nobody Series Zebra
Den vit-svart-vita zebraflugan är en svart och silverfluga. En fluga med lite mer kontrast. Mikael Frödin fiskar sina zebraflugor som standard i ganska klart vatten. Där fiskas de från små till stora och varierar stylingen och fiskar TTT, Samurai eller en fet Classic beroende på var det fiskas. Det är ett måste i fluglådan. Fråodin använder det pärlvita FITS styrröret för extra kontrast eller det svarta, men med detta kan du harmonisera röret med förhållandena.

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
324101