311445

8 Great Flies for The Night

Mikael Frödin Fly Selections

Varunummer: 205830
799:-
-+
3 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Mikael Frödins utbud av flugor bygger på tusentals fiskedagar och tiotusentals hugg genom ett långt och spännande liv som laxfiskare. Varje box består av olika flugor som har räddat Mikael många gånger vid ån och därför bestämde han sig för att göra "8 Great Flies" för flera olika förhållanden och med 8 underbara flugor i varje box.

 

8 stora flugor finns i följande varianter:

 

  • 8 stora flugor för översvämmade förhållanden: Flugor som sticker ut med stark färg och kraftfull siluett så att de lätt syns i vattnet. Perfekt för tidigt på säsongen, vid höga vattenstånd och lerigt vatten. Kommer i en Salar Supreme Box Double Classic.
  • 8 stora flugor för natten: Stora svarta flugor som ger en bra siluett. Kommer i en Salar Supreme Box Double Classic.
  • 8 fantastiska flugor för hummus & te Färgat vatten: Favoriter för färgat vatten med tusentals laxar på samvetet. Levereras i en Salar Supreme Box Double Slim.
  • 8 stora flugor för klart vatten: Flugor för klart vatten och lättskräckt lax. Levereras i en Salar Supreme Box Double Slim.
  • 8 fantastiska flugor för soliga dagar: Flugor för lätt skrämda fiskar på klara dagar. Kommer i Salar Supreme Box Samurai.
  • 8 stora flugor för lågvatten: Flugor för sommarfiske vid låga vattennivåer och svåra förhållanden. Levereras i Salar Supreme Box Micro/Hook.
  • 8 Great Flies for The Surface: Bombplan och hitch flugor för fiske längst upp i vattenbrynet, dessa flugor ger dig de bästa betten. Levereras i Salar Supreme Box Micro/Hook.
Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Välj
99:-
100+
Support
311445