443189 443189 443189 443189

Fishpond Nomad Hand Net Tailwater

Gå med i C&R-vänlig webb

Varunummer: 249433
1 899:-
Obekräftad 2024-05-01
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Fishpond Nomad Hand Net Tailwater är ett nät som har tillräckligt stort nät för att rymma den stora öringen. Nomad Nets är konstruerade med kolfiber/glasfiberkompositmaterial. Resultatet är ett mycket lätt och hållbart nät.

Nomad Håven är byggd för de förhållanden som råder där det finns fina fiskeplatser. Håven är vattentät, UV-skyddad och flyter som en kork. Den första flytande raken någonsin i Nomad-serien. Nätet är tillräckligt stort för att fånga dina drömmars fisk och kombinationen av kort handtag och snöre med klämma gör att det alltid är säkert bakom din rygg utan att vara i vägen. Lätt tillgänglig tills du behöver det som mest.

Kolfiber och glasfiberkomposit
Vattentät/väderbeständig och flytande
Genomskinlig nätpåse av gummi
Matt yta


Detaljer
Total längd 66 cm (26")
Vikt med gumminät 400 g (0,88 lbs)
Öppningsstorlek: 33 x 45,7 cm (13" x 18")
Nettodjup på 30,48 cm (12")


Hållbarhet - Ny utrustning, gammalt material
Hållbarhet är mer än bara ett ord för fiskdamm. Det är ett vägledande mantra, ett löfte om att bli bättre och ett åtagande de gör när de köper in sina material. Från deras första användning av återvunnen nylon i fiskenät för över tio år sedan, till helt återvunna flugaskar och NewStream-tyg gjorda av 100 % återvunna vattenflaskor, strävar de ständigt efter att skapa nya redskap utan att använda nya material.

NewStream återvunnet tyg är tillverkat av 100 % återvunna engångsplastvattenflaskor, vilket eliminerar användningen av petrokemikalier samtidigt som hållbarheten och funktionen bibehålls i hjärtat av vår dränkbara linje.

2020 pausade Fishpond för att reflektera över vår historia och tittade på några av dess tidigaste design. När de sedan bläddrade igenom deras utvecklingsanteckningar, blev de påminda om tråden som förbinder varje utrustning som lämnar dess lager: ansvarsfull innovation. Tidiga versioner av denna princip dyker upp i deras första produkter med återvunna fiskenät och annat nylonavfall.

Senare började de använda ECONYL® regenererad nylon i västar och 100 % återvunnen plast för sina flugaskar. Att använda återvunnet material är en integrerad del av Fishponds varumärkesidentitet och representerar deras fortsatta engagemang för att minimera påverkan på livsmiljöer och arter i den naturliga världen.

När Fishpond försökte utöka detta engagemang, återgick de till tanken att avlägsnande av befintligt avfall har en direkt och meningsfull inverkan på de platser vi alla älskar. Nu tillverkas mycket av Fishponds nedsänkbara sortiment av återvunna vattenflaskor och andra dricksbehållare.

Det nya återvunna PET-tyget NewStream minskar ytterligare Fishpond-produkters bidrag till avloppsvattenproduktion, energiförbrukning och luftföroreningar, samtidigt som det bibehåller den hållbarhet och funktion du förväntar dig av deras produktsortiment. Jämfört med rå, petroleumbaserad materialproduktion var valet att göra bytet klart. Tack för att du följde med Fishpond på denna resa.

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
443189