440548 440548 440548 440548 440548 440548 440548 440548 440548 440548

Fishpond Sagebrush Pro Mesh Vest

Lätt onesize mesh flugväst med 17 fickor

Varunummer: 248557
2 199:-
Obekräftad 2024-05-01
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Fishpond Sagebrush Pro Mesh Vest är möjligen det enda valet av flugväst för toppfiskeguider och de mest ivriga sportfiskarna. Under årets varmaste månader är det lätt att bära en lätt flugväst som inte kompromissar med funktion, bärförmåga och har gott om fickor och förvaring.

 

  • Lätt meshdesign håller midjan och ryggen svala
  • Vadderade, viktfördelande axelband för komfort hela dagen
  • Totalt 17 invändiga och yttre fickor
  • Stor, lättillgänglig bakficka
  • Hypalon® verktygsfästen för upprullningsdon, tippet- och flottörhållare och tång
  • Signaturflugslips med dragkedja med utbytbar flugmatta
  • Integrerad näthållare på baksidan

 

Sagebrush Pro Mesh Vest är en flugväst som erbjuder en mycket andningsbar meshdesign som håller dig sval, en integrerad spöhållare och 17 invändiga externa fickor.

 

Genomtänkt designad och mycket bekväm, varje flugask och tillbehör du kan tänkas behöva görs lätt tillgängliga för heldagsturer på floden och sjön.

 

Frontpanelen på västen fästs direkt på Firehole Backpack från Fishpond för den ultimata flugfiskeuppsättningen. Se själv varför Sagebrush Pro är valvästen för några av de hårt arbetande flugfiskeguiderna.

 

Specifikationer

 

  • 210D nylon återvunnet Cyclepond-tyg
  • OneSize - en storlek passar de flesta
  • 725 g (1,6 lbs)

 

Hållbarhet - Ny utrustning, gammalt material


Hållbarhet är mer än bara ett ord för Fishpond. Det är ett vägledande mantra, ett löfte om att bli bättre och ett åtagande de gör när de köper sitt material. Från deras första användning av återvunnen nylon i fiskenät för över tio år sedan, till helt återvunna flugaskar och NewStream-tyg gjorda av 100 % återvunna vattenflaskor, strävar de ständigt efter att skapa ny utrustning utan att använda nya material.

 

NewStream återvunnet tyg är tillverkat av 100 % återvunna engångsplastvattenflaskor, vilket eliminerar användningen av petrokemikalier samtidigt som hållbarheten och funktionen bibehålls i hjärtat av vår dränkbara linje.

 

2020 stannade Fishpond för att reflektera över vår historia och tittade på några av dess tidigaste design. Sedan, när de bläddrade igenom sina utvecklingsnoteringar, blev de påminda om tråden som förbinder varje utrustning som lämnar dess lager: ansvarsfull innovation. Tidiga versioner av denna princip dyker upp i deras första produkter med återvunna fiskenät och annat nylonavfall.

 

Senare började de använda ECONYL® regenererad nylon i västar och 100 % återvunnen plast för sina flugaskar. Att använda återvunnet material är en integrerad del av Fishponds varumärkesidentitet och representerar deras fortsatta engagemang för att minimera påverkan på livsmiljöer och arter i den naturliga världen.

 

När Fishpond försökte utöka detta engagemang, återgick de till tanken att avlägsnande av befintligt avfall har en direkt och meningsfull inverkan på de platser vi alla älskar. Nu produceras mycket av Fishponds nedsänkbara sortiment av återvunna vattenflaskor och andra dricksbehållare.

 

Det nya återvunna PET-tyget NewStream minskar ytterligare Fishpond-produkters bidrag till avloppsvattenproduktion, energiförbrukning och luftföroreningar, samtidigt som det bibehåller den hållbarhet och funktion du förväntar dig av deras produktsortiment. Jämfört med rå, petroleumbaserad materialproduktion var valet att göra bytet klart. Tack för att du följde med Fishpond på denna resa.

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
440548