291866 291866 291866 291866 291866 291866 291866

Espegard stekepanne

Praktisk med ekstra langt skaft

Varunummer: 199384
445:-Kampanjpris
499:-Ordinarie pris
Midlertidig utsolgt hos leverandør
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarAlternativerSupport
Beskrivning

Espegard gjutjärnsstekpanna på 18 cm är en praktisk gjutjärnspanna med extra långt handtag för användning på brasor och brasa.

 

Det långa handtaget gör att du inte steker dig i värmen och kan hålla ett säkert avstånd från själva värmen. Med hällkanter på båda sidor är det också enkelt att hälla upp innehållet från stekpannan på en tallrik.

 

Praktisk

  • Extra långt skaft
  • Används på eldar och eldpannor


Storlekar och mått

  • Vikt: 2,1 kg

 

 

 

Historien om Espegard


Historien om Espegard börjar ute i skogen i mitten av 80-talet i Hallingdal. Med utgångspunkt från en passion för avverkning såg vi behovet av att effektivisera vedproduktionen. Först ut var Espegardsekken. Unik kvalitet gjorde att den spreds rekordsnabbt på marknaden och medvinden skapade utrymme för vidare produktutveckling.

Idag har Espegard allt som behövs för att hantera ved och vi är ledande inom vedförpackningar i Norden.


Espegard är ett företag som vistas mycket utomhus. Här testar vi våra produkter i sitt rätta element och får inspiration till nya idéer. Ungefär som trädtjära. Doften av en solig Hallingstue gav oss idén att börja med denna traditionella produkt. Med en historia som sträcker sig tillbaka till vikingatiden hjälper vi nu till att ta tjäran längre in i vår tid.


Skogen är stor och erbjuder många möjligheter. 35 års fokus på kvalitet har successivt gett god erfarenhet och vi går hela tiden framåt vad gäller produktutveckling och förbättring. Vårt mål är att underlätta mer tid utomhus, oavsett om det är arbetaren, familjen eller friluftsentusiasten.


Kvaliteten på produkterna


Espegard gör produkter baserade på den norska naturen genom fyra årstider. Designen och kvaliteten har utvecklats för att klara alla slags väder. Vi verkar inte i lättviktsklassen utan fokuserar på robusta material som kommer följa dig i ditt friluftsliv i många år.


Alla Espegards produkter är designade för att vara utomhus och naturen är därför vårt viktigaste ämne.

Recensioner
Frågor & svar
Alternativer
Support
291866