291818 291818

Espegard grillspyd

Teleskopisk uttrekkbar pølsegaffel

Varunummer: 199368
79:-

Julbonus -15%

-+
20+ stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Espegard Grillspett är ett teleskopiskt grillspett som gör grillningen säkrare – oavsett om det är grillkorv, wienerkorv, bratwurst eller annan väl lämpad lägereldsmat som marshmallows som du ska ha över elden.

 

Detta är det perfekta resesällskapet för den som inte vill fästa pinnar på sin korv. Här sitter maten säkert på gaffeln tills du är redo att äta.

 

  • Teleskopiskt utdragbart grillspett
  • Kommer i ett jättefint fodral
  • Perfekt som present
  • Stor korvgaffel

 

 

 

Historien om Espegard

 


Historien om Espegard börjar ute i skogen i mitten av 80-talet i Hallingdal. Med utgångspunkt från en passion för avverkning såg vi behovet av att effektivisera vedproduktionen. Först ut var Espegardsekken. Unik kvalitet gjorde att den spreds rekordsnabbt på marknaden och medvinden skapade utrymme för vidare produktutveckling.

 

Idag har Espegard allt som behövs för att hantera ved och vi är ledande inom vedförpackningar i Norden.

 


Espegard är ett företag som vistas mycket utomhus. Här testar vi våra produkter i sitt rätta element och får inspiration till nya idéer. Ungefär som trädtjära. Doften av en solig Hallingstue gav oss idén att börja med denna traditionella produkt. Med en historia som sträcker sig tillbaka till vikingatiden hjälper vi nu till att ta tjäran längre in i vår tid.

 


Skogen är stor och erbjuder många möjligheter. 35 års fokus på kvalitet har successivt gett god erfarenhet och vi går hela tiden framåt vad gäller produktutveckling och förbättring. Vårt mål är att underlätta mer tid utomhus, oavsett om det är arbetaren, familjen eller friluftsentusiasten.

 


Kvaliteten på produkterna

 


Espegard gör produkter baserade på den norska naturen genom fyra årstider. Designen och kvaliteten har utvecklats för att klara alla slags väder. Vi verkar inte i lättviktsklassen utan fokuserar på robusta material som kommer följa dig i ditt friluftsliv i många år.

 


Alla Espegards produkter är designade för att vara utomhus och naturen är därför vårt viktigaste ämne.

Recensioner
Frågor & svar
Support
291818