89676

Elias fiskesett lukket haspel rød

Fiskesett for barnas første fisketurer

Varunummer: 111315
699:-
-+
10 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Elias fiskeset passar till barnens första fisketurer och alla barn som är superfans av Räddningsbåten Elias kommer att bli glada och supersugna att komma ut på sina första fisketurer med detta fiskeset för barn. Just detta Elias fiskeset kommer med en inkapslad rulle (det finns även en annan version med en haspelrulle).

 

  • Inkapslad rulle
  • 2-delat fiskespö
  • Elias betesbox

 

Elias fiskeset för barn innehåller det mesta du behöver för en lyckad fisketur: Shakespeare rulle med på spolad lina, 2-delat fiskespö, en stor beteslåda samt ett urval av jiggar, krokar och flöten.

 

Här gör du barnen redo att fiska på ett kick! Lägg grunden för ett långt och rikt friluftsliv med många fisketurer.

 

Oavsett om det är mor- och farföräldrar som ska ta med sina barnbarn ut på deras första äventyr tillsammans eller om det är föräldrar som ska ta med sina barn ut i naturen så passar Elias fiskeset för de flesta barnen, så länge de orkar svinga spöet och veva in linan.

 

Den lilla räddningsbåten Elias har en egen klubb

Elias är välkänd från barn-TV och YouTube. Fiskeutrustningen från Elbe är baserad på seriens karaktärer och är designad för att öka barns intresse för fiske och upplevelser i naturen. Sjöräddningssällskapets rikstäckande barnklubb kallad Eliasklubben är för barn från 4 till 10 år. Där får barnen möjlighet att forma innehåll och föreslå aktiviteter, samt att starta lokala klubbar.

 

Eliasklubben är Sjöräddningssällskapets klubb för de allra minsta. Här lär sig barnen mer om havet, människorna som bor där och annat roligt!

 

Skitt Fiske!

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
89676