108196 108196

Elbe Junior fiskesett - Blå

Fiske sett til barn med fiskehefte

Varunummer: 121165
549:-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning
Elbe Junior fiskeset är ett bra startset för barn från ca. 5-6 år till ca. 10 år, finns i färgerna blå eller rosa. Fiskesetet passar för sötvattensfiske och lätt fiske längs kusten eller från båt ute på havet. Fiskesetet har satts ihop för att oerfarna barn ska få en så enkel start på sina fiskeäventyr som möjligt.
 
 
  • Barnfiskeset
  • Inkapslad rulle
  • 2-delat fiskespö
 
Det tvådelade fiskespöet är 5,6 fot (170cm) och har en kastvikt på 3-15g. Se därför till att beten du köper utöver detta fiskeset håller sig inom 3-15 grams vikt. Då kastar barnen så gott det går och du förstör inte spöet. Rullen är av typen inkapslad rulle och har redan påspolad lina med en tjocklek på 0,25 mm.
 
Ett fint litet häfte med fisketips, fiskeknutar och fiskerecept medföljer också. Kom alltid ihåg att fukta linan innan du drar åt knuten. Detta minskar friktionen vid åtdragning och linan förblir lika stark. Det här häftet är bra att läsa lite kvällen innan för att bygga upp stämningen inför fisketuren.
 
Fiskesetet finns i både blå och rosa versioner där spö och rulle matchar i dessa färger, annars är innehållet detsamma.
 
Detta är perfekt som ett första fiskekit när mor- och farföräldrar ska köpa fiskekit till sina barnbarn, eller när föräldrar tar med barnen på sin första fisketur och skapar minnen som kommer att vara livet ut och skapa ett livslångt intresse för fiske och friluftsliv. Kom ihåg att ta med lite snacks ifall fisken inte dyker upp.
 
Skitt Fiske!
Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
108196