125475 125475 125475 125475 125475 125475 125475

Dyna-King Ultimate Indexer

Med piedestal

Varunummer: 143733
6 499:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Dyna-King Ultimate Indexer med pedestal 

 

En introduktion till en ny vinkel inom flugbindning, Ultimate Indexer är det ultimata valet för alla dina flugbindningsbehov. De extra funktionerna på detta flugbindar sätter Ultimate Indexer till höjdpunkten av exklusiva flugbindare med sällskap av flugbindare över hela världen sedan den introducerades. Vackert handgjorda av högkvalitativt rostfritt stål, mässing och aluminium i vår fabrik i norra Kalifornien, USA. Levereras med Dyna-Kings hacklåskam och krokbackar i verktygsstål för de ultimata krokhållningsegenskaperna. Varenda Dyna-King dragstång är maskinfräsad från råvaror i fabriken, och Ultimate Indexer är inget undantag. Alla delar är sandblästrade, polerade och monterade för hand för att säkerställa att din dragstång inte bara är ett vackert hantverk, utan också ett högkvalitativt, mångsidigt verktyg. Ultimate Indexer-bindningspinnen kommer med en instruktions-DVD med Al Beatty som visar bindningstekniker såväl som alla funktioner hos bindningspinnen.
Den nya lätta trådhållarens hängare med svängbart fäste kommer som standard på dragstången. Detta nya system gör det möjligt för pärmen att luta upp och ner samt svänga bort den helt vid behov. Trådhållarens hängare kan placeras var som helst på pinnens skaft.


- Innovativ justering av vinkeln, kan lutas upp eller ner.
- Nytt system för att montera trådhållarens hängare
- Fritt roterande kropp
- 90 graders handtagsförlängare - enkel installation
- Indexeringsfunktion – rotera dragstången i 8 olika stopppunkter för att hjälpa till när du torkar flugorna (till exempel     efter att ha använt epoxi). Indexeringsfunktionen kan tas bort om så önskas genom att helt enkelt stänga av den.
- Tar krokar från 8/0 ner till 22
- Vikt: 3,1 kg.

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
125475