620198 620198 620198 620198 620198 620198 620198 620198 620198 620198 620198 620198

Daiwa Tanacom 800

Sterk og lett elektrisk havfiskesnelle

Varunummer: 257599
9 299:-
-+
15 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Med Daiwa Tanacom 800 har Tanacom-sortimentet från Daiwa vuxit sig ännu större. Efter lanseringen av den helt nya Tanacom 1200 var det dags att introducera en mindre storlek. Den helt nya Tanacom 800 är född med häpnadsväckande 660 yards av 80-pund-test Daiwa J-Braid – det är 220 yards mer än Tanacom 750.

 

 

 • Elektrisk havsfiskerulle
 • Aluminiumkropp
 • Power Spak
 • Lättåtkomlig stjärnbroms
 • Vattentät kolbroms
 • Manuell koppling
 • LED-skärm med bakgrundsbelysning
 • Lätt att tvätta på grund av vattentätheten
 • Autostopp funktion
 • Frispolsfunktion
 • Strömsladd
 • Överdimensionerad linjeförare

 

Visas på återförsäljare av fiskeredskap


Citat från recensionen: "Du bad om det och ännu en gång har DAIWA levererat – big time. Vi introducerar den NYA Tanacom 800, det senaste tillskottet till företagets populära Tanacom-serie av mångsidiga digitala räknehjul för elassistans. Tanacom 800 syftar till att förbättra meteupplevelsen under drakfiske, såväl som djupt fallande och bottenstudsande för monster på djupet som hälleflundra, snöig havabborre, kakelfisk och mer." + "Nya Tanacom 800 har en otroligt stark, lätt aluminiumkropp. Dess ATD-system (Automatic Tournament Drag) använder ett förbättrat dragfett som uppvisar låg viskositet i vila men blir mer trögflytande direkt efter drag. uppstart, vilket minskar den initiala trögheten för jämnare dragprestanda från uppkoppling till slutspelet. Ett metallkulknopphandtag ger maximal kontakt mellan handtagsknoppen och handen för valfri rotationsbalans och funktionalitet medan rullens Power Spak låter sportfiskare gå från full stopp till full kraft med en knapptryckning. Det är som att trampa på gaspedalen för att accelerera".

 

Läs hela recensionen av Daiwa Tanacom 800 här (öppnar externt)

 

Det är inte ofta som Daiwa släpper en ny elektrisk dendoh-rulle, och det finns utan tvekan inget namn som är mer bekant i kategorin än Tanacom. En total översyn från grunden, Tanacom är ett halvt decenniumsprojekt mellan Daiwa Japan-ingenjörer och team i Australien och Amerika.

 

Tanacom 800 har också en 30 procent snabbare starthastighet och 20 procent mer kraft vid 22 pund vid max. vevkraft. Maximal bromskraft har också förbättrats. Saltvattentätningen står emot en kraft på hela 50 pund.

 

Drakfiskare (stranddrakefiskare) kommer också att uppskatta den överdimensionerade öppningen av linledaren som gör att stora knutar kan passera igenom så att du kan gå vidare och veva riggen hela vägen upp till spöets spets.

 

Den största förbättringen måste dock vara den nya motorns placering och transmissionssystemet. Tidigare Tanacom-spolar hade motorn i fronten vilket räckte. Tanacom 800 har dock motorn och den nya växeln gömda inuti själva spolen - och den placeringen gör verkligen skillnad för den här rullens enastående prestanda.

 

Den nya tekniska designen tillåter samma pålitliga motor, som Daiwa har varit så framgångsrik med, att generera ännu mer kraft, hastighet och effektivitet. Kombinera detta med den styva cylinderkroppen och sidoplåtarna, plus ompositioneringen av slitagelagren som möjliggör mindre vattenexponering, så är den här rullen redo för handling.

 

Den är så snabb, kraftfull, smidig och saltvattenbeständig att du till och med kan se den dra gigantiska monster från djupet, särskilt med tanke på dess enastående linjekapacitet. Alla ovanstående ändringar är betydande uppgraderingar, men storvilts-, djuphavs- och artfiskare kommer också att älska Tanacom 800:s användarvänlighet.

 

Tanacom 800 har en lättläst LED-display och ett förseglat elektronikpaket med valbara språk för att guida dig genom inställningar och procedurer för energihantering, inklusive autostopp.

 

Med Tanacom 800 kan sportfiskare välja att slåss mot fisken med PowerLever-spaken och den runda aluminiumknappen veva eller låta 12-voltseffekten med justerbar power assistera med tunga och långa drag.

 

När du är klar för dagen, skölj helt enkelt spolen utan att oroa dig för att väta din elektronik eftersom den är helt förseglad.

 

Rullkropp i aluminium
Rullekroppen i aluminium är lätt och otroligt stark. Aluminium gör att styrka och låg vikt kan uppnås utan de alltför höga kostnader eller korrosionsproblem som vissa andra metaller kan ge.

 

ATD-broms
Daiwas Automatic Tournament Drag använder en förbättrad bromsvätska som har låg viskositet i vila, men som ändå blir mer trögflytande direkt efter inbromsning. Detta minskar den initiala trögheten vid starten av bromsfunktionen och i kombination med de strukturella förändringarna i ATD Drag System resulterar det i en mjukare broms från den första sekunden.

 

Metallhandtag
Kulhandtaget ger maximal kontakt mellan handtaget och handen. Handtaget är designat för optimal rotationsbalans, rotation och funktionalitet, vilket stöder sportfiskaren under hela dagen.

Kraftkontrollspak
Den här spaken låter dig gå från stopp till start till full kraft med en knapptryckning. Det är som att trampa på gaspedalen för att accelerera.

 

Kraft, hastighet och kraft

 • Strömförsörjningsspänning: DC12 ~ 16,8V
 • Max hastighet 140m/min
 • Max effekt 35,1 kg


Detaljer om Daiwa Tanacom 800 elektrisk rulle

 

Lev varenr Modell

Utväxling

Utväxling (cm)

Kullagere

Lin kapacitet

Vikt Bromskraft Handtag
220903 Tanacom 800 2,1:1 58,7 cm 4 0,42mm(PE8)/600m 1910 g 22 kg Rund aluminium

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
620198