424098 424098 424098 424098

Daiwa Alphas SV TW 800 Høyre 8.1:1

Baitcastsnelle i ekstrem kvalitet

Varunummer: 243096
4 009:-
-+
1 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Daiwa Alphas SV TW 800 Nu är den här, den nya designen på Alphas-Plattformen. Är man ute efter en grym rulle till Abborrfisket men fungerar även bra till annat lättare fiske.

 

Den nydesignade Alphas SV TW 800 ärr utrustad med Daiwas egna T-Wing System för första gången. Den omtalade toppvinklade ramen förblir som originalet och är det enda som är sig likt på den nya designen.

 

Den är också utrustad med SV spool system, som är ett supermångsidigt system som hantera både det lätta och tunga fisket. Dessutom med helt nya HYPER DRIVE DESIGN för en ultrasmidig hemtagning och kraftfull lindningsprestanda.

 

HYPER DRIVE DESIGN består av fyra nyckeltekniker

  • HYPERDRIVE DIGIGEAR – En helt ny växeldesign gör kugghjulens tänder effektivare vid överföring av kraft, vilket gör att växelsatsen känns mjukare, kraftfullare och minskar också växelbullret.
  • HYPER DOUBLE SUPPORT – Ett tvålagers stödsystem för rullens kugghjul innebär ingen flex och en mjuk inhämtning / växelrotation.
  • HYPER ARMED HOUSING – Rullen har en magnesiumram för maximal styvhet och precisionsprestanda för de inre komponenterna.
  • HYPER TOUGH CLUTCH – En om designad och förstärkt kopplingsmekanism ökar hållbarheten och prestandan.
Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
424098