441789

CAL Långrev rustfri med 50 kroker

Enkel rolig och effektiv fiskeutrustning

Varunummer: 248969
646:-
-+
7 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

CAL Bakkeline rostfri med 50 krok är ett väldigt enkelt, roligt och effektivt verktyg att använda. Marklinan består av rostfria linkrokar Mustad 34007 i storlek 4/0m avstånd ca 1,8 meter mellan krokarna. Linjen är ca 3 mm tjock.

 

Till en början ligger linan på botten, men genom att fästa ett flytande och sjunkande element på var 10:e krok får linan att flyta upp. Linan kan användas på vilket djup som helst, men verktyget är mest effektivt på något djupare vatten. Från 20m och under. Linfiske kan bedrivas lika effektivt året runt, men sommartid är det normalt mest effektivt att fiska på djup över 40m.


Hur använder man CAL Bakkeline rostfritt med 50 krokar?

 

Exempel på användning

 

  1. Fäst i land med Iletau och sten i andra änden. Du bör använda lite lina/snöre i land, så att inställningen börjar på ett visst djup.
  2. Kom ihåg Ile i båda ändarna.
  3. När du startar inställningen, börja med att släppa ut ett bloss med båten i fart. Se till att du har tillräckligt med linje för att nå botten.
  4. Den första Ile kan mycket väl vara med tunn utrustning och fungerar som reserv om den andra kapas av båtar eller liknande.
  5. Flytande element till exempel var 10. Krok. Använd även bottenstenar med samma avstånd.

 

Linan kan ställas sent på kvällen och dras tidigt på morgonen. Eller så kan den ställas in tidigt på morgonen och dras 2-3 timmar senare. Dagset kan också vara effektivt, men då bör eftermiddagar och kvällar användas.

 

Linan ska placeras på en ganska platt botten.

 

OBS! Kom ihåg att bälgen MÅSTE vara märkt med namn eller båtnummer för att bli lagligt exponerad.

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
441789