404737 404737 404737

Brynje Antarctic Pants Svart L

Tur-jakt og fjellbukse

Varunummer: 236676
1 973:-Kampanjpris
2 499:-Ordinarie pris
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

 

Brynje Antarctic Pants

 

Antarctic Byxa. Två fickor med dragkedja, extra skydd på knä och rumpa. Perfekt som ytterbyxa i torrt väder eller som mellanlager under skalbyxa.

 

Antarctic är Brynjes unika specialprodukter för vandring och friluftsliv. Den här vandrings-, jakt- och fjällbyxan är en naturlig vidareutveckling baserat på Brynjes filosofi. En filosofi som utgår från det allra svåraste inom vandringskläder. Transport av fukt bort från kroppen, och värme. Antarctic är vad man kallar mellanlager. Den gör det möjligt att gå längre och oftare utan vind- eller skalbyxa. Därmed kommer du att hålla dig torrare. Det här ger mycket bättre komfort, trivsel och inte minst mer säkerhet om ovädret verkligen skulle slå till.
 

I hela byxan hittar du Super Thermo-mesh i Polypropylene som foder och den bästa tätstickade merinoullen på utsidan. Meshet fungerar isolerande vid vila och ventilerande vid aktivitet. Ullen absorberar fukt från värme ut från kroppen och värmer. På det viset håller du dig maximalt torr. Medan du är inne i stugan kommer du märka att Antarctic också passar bra till andra, lugnare aktiviteter. Det här extremplagget är också ett mysplagg och för allround bruk i vardagen. 

 

Funktioner:

  • Hög isolering i förhållande till vikten
  • Bra fuktighetstransport 

Specifikationer:

  • 100% syntetiskt meshfoder
  • Utsida i 70% Merinoull och 30% Polyamid
  • Vikt:  575g i stl M
  • Materialvikt: Yttertyg 280 g/m2
  • Materialvikt: Mesh 140 g/m2 
Recensioner
Frågor & svar
Support
404737