277949 277949 277949

Brynje Arctic Tactical Hals - One Size

Olive Green

Varunummer: 194844
354:-Kampanjpris
449:-Ordinarie pris
Midlertidig utsolgt hos leverandør
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Arctic Neck Gaiter är en del av vår prisbelönta expeditionskollektion för kalla temperaturer. Den är lämplig för en rad olika dynamiska utomhusaktiviteter och fungerar även som mössa. Perfekt om du är känslig för ull - det klifria meshfodret känns mjukt, varmt och skönt mot huden.

 

Arctic Double-serien är ett innovativt tvålagers-funktionsplagg baserat på en unik nätstruktur innerst mot kroppen kombinerad med den bästa merinoullen på utsidan. Denna lösa tvålagers-kombinationen är mycket lätt i förhållande till den värmeeffekt som uppnås. Insidan håller sig torr tack vare få kontaktpunkter mot huden och polycolon-garnet som upptar lite fuktighet. Meshen binder mycket luft som är hemligheten bakom den suveräna funktionen. ( Lätt, Torr och Varm). Vid aktivitet leds fuktighet effektivt bort från kroppen när ullen suger upp och avdunstar fuktigheten vidare ut och bildar ett isolerande lager över luftfickorna i nätningen. Inga andra underställ uppnår samma egenskaper i en och samma produkt.

 

Används av professionella aktörer inom olika fält där dessa unika egenskaper krävs. Passar väldigt bra till all friluftsaktivitet och är en klassiker till vandring och expeditioner. Bäst i test en rad gånger och vinnare av Teko innovationspris.

 

  • 100% syntetisk nettingfoder
  • Utsida i 80% Merinoull och 20% Polyamid
  • Vikt: 80 g
Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
277949