277946 277946 277946

Brynje Arctic Tactical Balaclava

Olive Green

Varunummer: 194843
378:-Kampanjpris
479:-Ordinarie pris
-+
10 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Ett klassiskt val för expeditioner i kallt klimat! Vi rekommenderar denna balaclava till friluftsentusiaster i alla åldrar. Bär den under huvan på din skaljacka under blåsiga dagar, eller för att hålla värmen i sovsäcken under kalla nätter. Perfekt om du är känslig för ull: det klifria meshfodret känns mjukt, varmt och skönt mot huden.

 

Arctic Double-kollektionen består av tvålagers, innovativt funktionsplagg med mesh längst in och varm merinoull av hög kvalitet på utsidan. Tvålagerskombinationen med mesh och ull är mycket lätt i förhållande till den stora värmeeffekt som uppnås. Insidan håller sig torr tack vare få kontaktpunkter mot huden och polycolongarn som tar upp lite fukt. Meshet binder mycket luft och isolerar därför plaggen väldigt bra. Vid hög aktivitet leder meshet fukten bort från kroppen. Ullen absorberar fukten som sedan avdunstar och bildar ett isolerande lager över luftfickorna i meshet.

Inga andra underställ uppnår samma egenskaper i en och samma produkt. Arcticserien är utsedd till bäst i test en rad gånger och har vunnit Teko innovationspris.

 

  • 100% syntetisk nettingfoder
  • Utsida i 80% Merinoull och 20% Polyamid
  • Vekt: 80 g
Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
277946