139725 139725

Brynje Antarctic Ulljakke Kaktus XXL

Med vindstopper

Varunummer: 156456
2 368:-Kampanjpris
2 999:-Ordinarie pris
-+
1 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Brynje Antarctic Wool jacka


fungerar som ett ytter- och mellanlagerplagg

 

Antarktisk jacka med vindstopp fram, två bröstfickor och två låga fickor med dragkedjor. Hel dragkedja fram, åtdragning i botten och tumgrepp. Perfekt som ytterjacka eller som mellanlager.

 

Antarctic är Brynjes unika specialprodukter för resor och friluftsliv. Denna vandrings-, jakt- och fjälljacka är en naturlig vidareutveckling utifrån Brynjes filosofi. En filosofi som tar utgångspunkt i den svåraste delen av turnékläder. Transport av fukt bort från kroppen och värme. Antarktis är vad man kallar mellankläder. Det gör det möjligt att gå längre och oftare utan vindjacka. Detta kommer att hålla dig torrare, särskilt när du bär en ryggsäck. Detta ger betydligt bättre komfort, välbefinnande och inte minst bättre säkerhet om stormen verkligen skulle komma över dig.

 

Genomgående i jackan hittar du Super Thermo-nät i polypropylen som foder och den bästa tätstickade merinoullen på utsidan. Nätet fungerar som en isolator i vila och som en ventilator under aktivitet. Ullen absorberar värmeånga från kroppen och håller värmen. På så sätt håller du dig maximalt torr. Framtill har vi lagt ett mjukt lager av vindskydd mellan mesh och ull. Det är detta som gör Antarktis till ett så mångsidigt plagg. Jackans vindtäta framsida skyddar de värmeproducerande organen, såsom mage, lungor och hjärta. Detta är viktigt för att inte slösa bort den energi som kroppen lagrar. Medan du är inne i stugan kommer du snart att få reda på att Antarktis också lämpar sig väl för andra och lugnare aktiviteter. Detta extrema plagg är också ett mysplagg och för allroundbruk i vardagen.

 

Hög isolering i förhållande till vikt

 

Bra fukttransport

 

Vindtät framtill

 

Tekniska specifikationer:

  • 100 % syntetiskt meshfoder
  • Utsida i 70% merinoull och 30% polyamid
  • Vikt: 620g
  • Materialvikt: Yttertyg 280 g/m2
  • ?Materialvikt: Mesh 140 g/m2
  • Materialvikt: Vindmaterial 95 g/m2

 

Recensioner
Frågor & svar
Support
139725