129892 129892 129892

Brynje Arctic Balaclava, One Size

Sort med netting på innsiden

Varunummer: 145960
383:-Kampanjpris
479:-Ordinarie pris
Midlertidig utsolgt hos leverandør
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Om du cyklar ute eller åker skidor när det är riktigt kallt är en arktisk balaclava ett måste. Designad för användning under extrema vinterförhållanden. Dubbelt skydd på huvud och ansikte, detta skapar en luftficka mellan de olika lagren som isolerar och värmer. Detta formar sig efter ditt huvud och nacke, så att det bekvämt passar under hjälmen.

Arctic Double-serien är en innovativ tvåskikts funktionskläder baserad på den unika meshstrukturen inuti kroppen kombinerat med merinoull på utsidan. Denna lösa tvåskiktskombination är mycket lätt i förhållande till uppvärmningseffekten. Insidan håller sig torr på grund av få kontaktpunkter mot huden och polykongarnet som absorberar lite fukt. Nätet binder mycket luft vilket är hemligheten bakom den fantastiska funktionen. Under aktivitet leds fukt effektivt bort från kroppen där ullen absorberar och förångar fukten längre ut och bildar ett isolerande lager över luftfickorna i nätet.


Nätprincipen bygger på så få kontaktpunkter som möjligt mot huden, stickmetoden, ventilation och isolering. Detta gäller både när du rör dig och när du är i vila. Den unika fördelen med nät mot tätt stickade underkläder är att det fungerar bra under båda förhållandena. När du är aktiv säkerställer luftrummen i samarbete med fibrernas fukttransport att du upprätthåller ett korrekt kroppsklimat. Detta görs genom att släppa ut överskott av kroppsvärme, samt transportera fukt. När du är i vila blir luften, både i luftfickorna och i nätet, stillastående och isolerar på bästa sätt, som bara luft kan.

 

  • Material Exteriör: 80% merinoull, 20% polyamid
  • Material insida: 100% syntetfoder
  • Säsong: Vinter
  • Temperatur: -30 grader C till 5 grader C
  • Passform: Smal
  • Storleksinformation: Normal i storlek
  • Vikt: 80g
Recensioner
Frågor & svar
Support
129892