338015 338015

The Feather Bender's Flytying Techniques

Bok av Barry Ord Clarke

Varunummer: 214564
370:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarAlternativerSupport
Beskrivning

En omfattande och välillustrerad guide om hur man binder populära öringflugor.

 

Denna bok riktar sig till alla flugbindare, från de med begränsad erfarenhet till de med mer avancerade färdigheter. Författarens avsikt är att fokusera på vissa viktiga grundläggande tekniker och sedan dela med sig av några av sina favoritmoderna varianter av gamla, beprövade tekniker. Många av flugorna i denna bok är baserade på hans egna tekniker och mönster, de som han har utvecklat under mer än 35 års bindningserfarenhet.

 

Boken är uppdelad i sektioner för att ge läsarna möjlighet att enkelt hitta det mönster eller den teknik de söker. Mönstren är inte grupperade alfabetiskt, utan efter teknik. Till exempel finns det en egen sektion om torrflugskategorin som demonstrerar en specifik stil eller teknik för torrflugor och mästring av användningen av hjorthår, parachutefluga, CDC, och så vidare.

 

Om du är relativt ny inom flugbindning, kommer öppningskapitlen om material och speciella tekniker och knep att göra dig bekant med grunderna och hjälpa dig komma igång. Erfarna flugbindare kommer också att hitta information här som hjälper dem att höja sina bindningsfärdigheter till en helt ny nivå.

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Alternativer
Support
338015