635217 635217 635217 635217

Alfa Laggo Advance GTX W Lavender 39

Fritidssko till lättare turer och vardag

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Alfa Laggo Advance GTX W

 

Laggo Advance GTX är en fritidssko för lättare vandring och vardagsbruk i stad och natur. Utvecklad av ALFA och Skoinnovatör Mike Friton efter ergonomiska principer för fotens nedtramp när vi går.

 

Skon är tillverkad av Bluesign®-godkänd textil som är lätt och slitstark. Laggo är designad med en asymmetrisk öppning som ger ett enkelt insteg, samtidigt som tungan inte glider ner. Skon snöras och anpassas med impregnreade skosnören.

 

Sulan ALFA Nortik är konstruerad för en ideal kombination av stöd under fotvalvet, bättre plats för tårna och ett balanserat grepp på hårda underlag. Allt för att ge dig ett stabilt och bra steg. GORE-TEX membran ger vattentäthet och god andningsförmåga. Det gör skorna perfekta för dagligt bruk oavsett väder.

 

På grund av lästens ergonomiska passform som följer foten, kan skon upplevas som något stor. Kolla vår storleksguide och se om du bör välja en storlek mindre än vanligt.

 

Användningsområden:

  • Daglig användning
  • Lättare vandring

 

Specifikationer

  • Vikt: 320g/sko (EU 39)
  • Skafthöjd: 5,5 cm (EU 39)
  • Passform: Wide
  • Material: Bluesign®-godkänd textil
  • Sula: ALFA Nortik

 

Funktioner

 

Ergonomisk sula: ALFA Nortik outsole

ALFA Nortik-sulan är ergonomiskt utformad för att ge en perfekt kombination av stöd under fotbågen, bra grepp mot ytan och balans när du går.

 

Vattentät och andningsbar: GORE-TEX

Med GORE-TEX-komfort blockeras vatten medan svett lätt avdunstar från insidan av skon. Det finns flera varianter inom denna kategori, och de är alla 100% vattentäta, slitstarka och har mycket god andningsförmåga. Alfa väljer alltid ett GORE-TEX-membran som är speciellt anpassat för användningsområdena. Detta ger ett torrt och behagligt klimat för fötterna i alla väder.

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
635217