384726

Adventure Food Ris Satay med kött

Hög energi - 600kcal

Varunummer: 230037
99:-
-+
100+ stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Adventure Food Ris Satay är en risrätt med skinka, purjolök, sparrisbönor och morötter i sataysås med grönsaker och orientaliska kryddor.

    

  • Hög energi – 600 kcal.
  • •Alla frukost-, lunch- och middagsrätter från Adventure Foods innehåller 600 kcal.

 

Adventure Food har rätter med rena och tydliga smaker, och som är ordentligt kryddade och är ett av de ledande varumärkena vad gäller frystorkad mat i Europa och har varit det viktigaste valet för friluftsmän, backpackers, sportfiskare, vandrare, campare och andra friluftsentusiaster i många år.

 

Adventure Food har tagit fram en rad olika rätter och måltider. Maten har lång hållbarhet och är lätt, enkel, näringsrik och framför allt smakar den gott!

 

Det är inte bara god smak som är viktigt när det kommer till frystorkad turmat. Maten ska vara lätt att bära med sig, enkel och praktisk att tillaga i fält och den ska ha rätt näringsinnehåll, så att du kan ge ditt bästa oavsett om du är på en kortare resa eller en "vildmark" på långa expeditioner.

 

Det är viktigt att få i sig tillräckligt med kolhydrater för att höja blodsockernivån och kunna prestera igen, gärna så snabbt som möjligt. AdventureFood har höga näringsvärden.

 

Varje förpackning innehåller tillräckligt med mat (600kcal) för en portion och kommer i en "färdig att äta påse". Väskorna är lätta att bära, vikt från 150-168g per påse.

 

ADVENTUREFOOD är en kvalitetsserie frystorkad mat för dig som ställer höga krav både vad gäller näring och god smak. Utvecklad av professionella bergsklättrare och "vildmark". Adventurefood är en global produkt och används under expeditioner och resor över hela världen, t.ex. Sydpolen, Nordpolen, till K2 och Mount Everest.

 

Häll hett vatten i påsen, låt stå i några minuter och sedan är maten klar att ätas direkt ur påsen. För att tillfredsställa alla smaker har Adventure Food inte kryddat rätterna alltför starkt. Du kan därför krydda efter din egen smak. Senare kan du njuta av en fantastisk matupplevelse.

 

Ingredienser

Ris (50%), 29% sataysås (jordnötter (40%), vetemjöl, vasslepulver, socker, lök (5%), salt, arom, tomat, paprika, ingefärspulver, galangarot, soja, citrongräs, jästextrakt, chilipeppar, vitlök, kummin, maltodextrin, solrosolja), 6% skinka (fläskkött, vetestärkelse, salt, livsmedelssyra (rosmarinextrakt, citronsyra), rökextrakt, konserveringsmedel (E250)), solrosolja, morot (3%), brytbönor (3%), lök (2%), socker, glukossirap, salt, purjolök (0.65%), mjölkpulver, ingefärspulver, hydrolyserat protein (majs, rapsfrö), cayenne (0.03%), peppar

 

Allergi information

Innehåller gluten, jordnötter, soja, mjölk. Kan innehålla spår av: nötter.

 

Hur man förbereder Adventure Food Ris Satay med kött(Sate Babi)

  1. Öppna påsen vid märket. Vik ut bottendelen. Ta bort syreavskiljare.
  2. Tillsätt hett vatten upp till linje 8 (=0.310 liter). 
  3. Rör om noga. 
  4. Förslut öppningen. Låt stå 8 minuter. 
  5. Rör om. 
  6. Servera från påsen.

 

Hållbarhetstid

48 månader

 

 Energiinnehåll

Innehåll 1 porsjon
Total energi 600 kcal (2512 kJ)
Nettovikt 145 gram

 

Näringsvärde per 100g Okokt Färdiglagad måltid
Energi 413kcal
(1731 kJ)
132 kcal
(552 kJ)
Fett
- varav mättat fett
12,0g
1,8g
3,8g
0,6g
Kolhydrater
- varav sockerarter
63,2g
9,8g
20,1g
3,1g
Protein 12,6g 4,0g
Salt 2,8g 0,9g
Fiber 3,8g 1,2g

 

Recensioner
Frågor & svar
Support
384726