454726 454726

Øyo POM brödkniv

Svart skaft, 21cm

Varunummer: 253267
337:-Kampanjpris
459:-Ordinarie pris
-+
8 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

En traditionell brödkniv med serration (tandat egg) för att lättare ta sig igenom skorpor och andra hårda ytor.

 

Knivspetsen är böjd uppåt för att undvika att spetsen skär in i huden. Det härdade knivbladet har en balanserad fasthet som gör att kniven håller sig vass länge och är lätt att slipa. Det svarta skaftet är tillverkat av ett plastmaterial som tål mycket slitage.

 

  • Bladlängd: 21 cm
  • Total längd: 33,5 cm

 

Förvaring och underhåll av Øyo-knivar


Förvara knivarna på en magnet eller något annat. Tvätta knivarna med mild tvål, undvik diskmaskinen. Vassa knivar gör det trevligt att äta, så slipa dem regelbundet med Øyo knivslip.

 

Om POM som skaftmaterial på knivar

Det svarta skaftet är tillverkat av materialet polyoximetylen (POM) som tål mycket slitage. POM är en semikristallin termoplast med hög mekanisk hållfasthet och styvhet. POM har god slitstyrka och låg fuktupptagning. Den goda dimensionsstabiliteten, speciellt god utmattningshållfasthet, gör POM till ett mycket mångsidigt tekniskt plastmaterial, även för komplexa komponenter.

 

Om Øyo

Bröderna Øyo på Geilo har tillverkat verktyg, yxor, knivar, köksartiklar och presentartiklar i över 130 år. Kvalitet är hörnstenen i familjeföretaget, och så har det varit sedan Knut Øyo startade historien 1882.

Recensioner
Frågor & svar
Support
454726