385407

Shimano Curado DC 151

Baitcastingrulle med DC bromssystemet

Varunummer: 230264
3 399:-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Shimano Curado DC är en tekniskt avancerad baitcasting-rulle med låg profil som har Shimano's exklusiva Digital Control bromssystem (i-DC4) för att automatiskt kontrollera spolens rotationshastighet under kast.

 

Curado DC är ett utmärkt tillskott till en av Shimanos mest populära baitcasting-rullar och har fördelen med Digital Control, som använder ett litet chip för att styra spolens rotationshastighet under ditt kast. När du fiskar kommer du att uppskatta hur stabil Curado DC känns och hur bekvämt den passar i din hand. Den finns i en standardstorlek 150 samt en större 200-storlek med olika utväxlingsalternativ för invevning, och Curado DC är en av de bästa investeringarna du kan göra om du vill uppgradera till den senaste baitcasting-rulltekniken.

 

Om du aldrig har upplevt Shimano Digital Control-tekniken bör du verkligen göra det. Enkelt justerbar med en extern ratt kan du ställa in rullen i en helt fri läge eller en av tre olika inställningar - 1 för flätlina eller nylon, 2 för fluorocarbon och 3 för mer krävande kastsituationer som i stark vind. När den är inställd gör mikrodatorn nanosekundjusteringar av spolhastigheten under kastet för att förhindra backlash, maximera kastprestanda och låta dig koncentrera dig på ditt fiske med mer njutning. Men det finns så mycket mer med Curado DC än Digital Control.

 

Hagane Body är lätt, stadig och passar naturligt i din hand. Kombinationen av Micro Module Gear och X-Ship ger smidigheten och kraften du känner när du använder rullen, och Cross Carbon Drag ser till att du alltid har kontroll över de hårdslående fiskarna. Slutligen låter S3D-spolen Digital Control utföra på dess högsta effektivitet genom att minska spolens vobbling när den snurrar. Om du vill ta din fiskeglädje och förmåga till nästa nivå är Curado DC rätt val.

 

Modell Vikt (gram) Utväxling Kullager Bromsstyrka (kg) Linkapacitet (mm-m)
Curado DC 151 220 6,2:1 6+1 5 0,33-100
Curado DC 151 HG 220 7,4:1 6+1 5 0,33-100
Curado DC XG 225 8,5:1 6+1 5 0,33-100

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
385407