136034 136034

Hubertus Buttolo Blatter

Lättanvändlig lockpipa till rådjur

Varunummer: 154233
449:-
0 stk på nettlager.

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Hubertus Buttolo Blatter är en klassisk rådjurslockpipa som är otroligt enkel att använda. Lockpipan är tillverkad av gummi och är mycket tålig. Den har förinställda toner som gör det enkelt att skapa olika ljud för att locka rådjur.

 

Buttolo Blatter kan användas för att locka både rådjursbockar och rådjursgetter. Den kan också användas för att locka kalvar. Hubertus Buttolo Blatter är en utmärkt lockpipa både för nybörjare och erfarna jägare. Den är mycket enkel att använda och är mycket effektiv för att locka rådjur.

 

För att använda Buttolo Blatter trycker du helt enkelt in pipan och kramar ut luften. Lockpipan kommer att skapa olika ljud beroende på hur hårt du trycker. Med kraftiga tryck kan du uppnå höga och långträckande ljud. Höga ljud rekommenderas att användas med försiktighet, åtminstone i början av lockningen.

 

Om du letar efter en enkel och mycket effektiv rådjurslockpipa är Hubertus Buttolo Blatter ett utmärkt alternativ. Pipan är mycket enkel att använda och är mycket effektiv. Det är det första valet för många som inte riktigt behärskar traditionella lockpipor men som kan använda sin andning för att skapa ljud.

Recensioner
Frågor & svar
Support
136034